"Ze" zijn aan vakantie toe...

Hoe vaak ik die zin de afgelopen dagen wel niet heb gehoord en geroepen! Regelmatig in combinatie met “en ik moet nog zoveel doen voor de kerst” of “het is een race tegen de klok”. Het is een drukke tijd zo vlak voor de kerstvakantie voor kinderen en moeders...

 

 

meer lezen 0 Berichten

Ze gaan weer naar school...

Wat waren ze er aan toe en ik ook; twee heerlijke weken vakantie. Geen wekker, geen haast. We hebben ervan genoten maar wat was het vanmorgen toch ook weer fijn om ze naar school te brengen.

meer lezen 0 Berichten

Jongen vs. meisje

Herken je dat? Dat je je soms afvraagt hoe het toch in vredesnaam mogelijk is dat 2 (of meer) kinderen met dezelfde genen zo verschillend kunnen zijn?

 

Serra en Levi zijn absolute, totale uitersten in zo ongeveer alles. Nu weet ik volkomen zeker dat ze dezelfde vader en moeder hebben. Naast het feit dat ik ze zelf gebaard heb, lijken ze qua uiterlijk op ons en op elkaar. Toch kunnen 2  kids qua karakter niet meer verschillen dan dit mooie stel.

meer lezen 0 Berichten

Kom je nog even bij me liggen?

Ken je dat? Aan het eind van een lange, vermoeiende dag ligt je kind eindelijk in bed. In gedachten ben je bezig met alles wat je nog moet doen voordat je zelf op de bank kunt ploffen; andere kids instoppen, de keuken opruimen, broodtrommels klaarmaken, stofzuigen (voor de fanatiekelingen onder ons ;-)), de was wegvouwen, nog even achter je laptop om wat mail weg te werken etc... 

meer lezen 0 Berichten