Mama Coaching

Moeder zijn: het is één van de mooiste en meest waardevolle taken in je leven, maar soms ook best zwaar en intensief. Er zijn talloze redenen te bedenken waardoor het soms gewoon even niet zo lekker loopt.

 

Naast alle ballen die je in de lucht houdt als moeder, zoals gezin, werk en relatie, moet je vooral jezelf niet vergeten. Als jij uit balans bent en je niet gelukkig voelt, heeft dat zijn weerslag op alles in je leven. Hoe zorg je voor deze juiste balans en hoe voorkom je stress?

 

Daarnaast ben je als moeder nu ook het belangrijkste rolmodel voor jouw kind. Je kind leert niet van wat zegt maar van wat jij doet. Ook kun je een ander niet geven wat je zelf niet hebt... 

 

Wil jij ook meer energie, meer tijd voor jezelf en je partner, genieten van het gezinsleven en plezier in je werk met een goede balans?

 

Mama coaching is geschikt voor jou als je: 

  • Je het moederschap anders had voorgesteld. Je ervaart geen roze, maar eerder een grijze wolk.
  • Een lastige zwangerschap of bevalling hebt gehad en dit nog invloed op je heeft.
  • Onzeker bent over jezelf als moeder.
  • Meer energie wilt.
  • Tijd voor jezelf nodig hebt en je het lastig vindt deze tijd te nemen.
  • Je als moeder (nog) niet het rolmodel bent voor jouw kinderen dat je graag wilt zijn. 

Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken?

 

Door middel van een kortdurend en praktisch coachingstraject, kan ik je helpen om je evenwicht te (her)vinden en meer energie te krijgen. Zonder stress en schuldgevoel. Daar profiteer niet alleen jij van, maar je hele gezin!