Gewichtsconsulent & Coach

Ik ben Mirjam Dekker (1978), getrouwd met Arjan en moeder van Serra (2007) en Levi (2011).

 

Mijn eerste ervaringen met het moederschap vielen niet mee. Na een zware zwangerschap en een helse bevalling begon ik oververmoeid en overweldigd aan het moederschap. Mijn dochter bleek en huilbaby en het was een zware tijd. En dat terwijl iedereen tegen me zei dat ik er toch vooral van moest genieten.... Ik begreep er niks van en dacht dan ook dat het aan mij lag. Mijn onzekerheid en het gevoel dat ik faalde als moeder weerhielden me ervan om de juiste hulp te zoeken. 

 

 

 

Als Serra 4 jaar is, krijgen we Levi. Gelukkig hebben we toen mogen ervaren hoe het ook kan; een roze wolk en genieten! Totaal het tegenovergestelde van hoe het met Serra ging. Dit is natuurlijk ontzettend fijn maar hierdoor merkte ik ook eigenlijk pas echt wat ik bij Serra gemist heb. 

 

Na mijn coach-opleiding richtte ik daarom in 2014 mijn praktijk Own Your Life Coaching op.

De eerste jaren met mijn dochter kan ik niet meer overdoen. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste begeleiding mij destijds had kunnen helpen waardoor ik meer en eerder had kunnen genieten. Dit besef motiveert mij iedere dag om andere moeders te ondersteunen en te begeleiden.

 

Ook op het gebied van overgewicht, afvallen en (vooral) jojo-en ben ik (helaas ;-)) ervaringsdeskundige.. Vanaf mijn 16e tot mijn 35ste ben ik meerdere periodes te zwaar geweest. Sonja Bakker, detox-kuren, Cambridge; been there, done that, helaas zonder blijvend resultaat. Inmiddels ben ik ruim 3 jaar goed op gewicht zonder dieet maar door gewoon, gezond en bewust eten en bewegen! Omdat steeds meer mensen worstelen met overgewicht was het voor mij een logische stap om naast Mental Coaching een opleiding te volgen tot gewichtsconsulent. In 2016 heb ik hiervoor mijn diploma behaald en waardoor ik nu mijn eigen ervaring kan inzetten om anderen te begeleiden. 

Als trainer bij Mom in Balance heb ik inmiddels ook nog van mijn passie mijn werk kunnen maken; outdoor trainingen en total body workouts geven aan vrouwen.  Kijk voor meer informatie op de website van Mom in Balance.